10 Eylül 2009 Perşembe

Sen misin başkasına laf eden.

-Kaderimizde "0 kontörünüz bulunmaktadır" yazısını görmek de varmış.

-Ehliyetin yazılı sınavını üstün başarıyla geçtim. Motor:95, trafik:94, ilk yardım:83. Tebrikleri kabul etmekteyim.

-Pazartesi için heyecanlanmamak elde değil.

-Ağzında bakla ıslanmayan insanları baklaya boğalım kampanyası başlatıyorum.

-Gerektiğinde tam bir sır küpü olabiliyormuşum, bunu farkettim.

-100 yaşında insanların çocuk gibi davranması yasaklansın.

-Önümüzdeki sene için heycanlanmamak elde değil.

-Ders programları belli olmuş. Şaka gibi bir programım var. Haftanın her günü 3 saat için okula gidicem. 3 gün sabah, 2 gün öğleden sonra. Toplam 15 saat dersim var ve bu dönem boyunca perşembelerden nefret edeceğim çok açık.

-Bu ara her gün direksiyon derslerine gidiyorum. Bugün baya iyiydim, sınavı da geçerim de, gitmeden adamakıllı öğrensem iyi olacak. Unuturum gerçi ama olsun.

-Bu ara gökten zembille inecek bir ev arkadaşı arayışındayım.

-Bu blog olaylarında mim yazmayı sevmediğimi farkettim blogcum. Böyle yazınca zorlama gibi oluyor benim, güzel olmuyor. Bir tane mim var gerçi ortalıkta dolanan sevdiğim ama o da çok moda olmadı, çok yayılmadı. Bana gelmez heralde. Belki bi' gün gaza gelir yazarım kendi kendime..

-Cocobonita bana 100 maddelik sabır mimi yollamışsın. O mimi yazıp bitireni sabır taşı ilan ediyorlarmış ama ben yapamicam sanırım.. Ama bir gün beğendiğim mimi bulursan sana benden bir kavanoz gül reçeli eheh :)




-Bana Kreativ Blogger ödülünü layık gören Kare Bisküvi 'ye de ayrıca teşekkür ediyorum ama ödül gereklerini yerine getiremiyorum malesef :)

1 yorum: