12 Eylül 2009 Cumartesi

Çünkü ben ne zaman Maslak'a gitsem yağmur yağar.

Sıcak evimde İTÜ'de ders seçimini bu kadar büyüten zihniyete kapak bir şekilde ders kayıt işlemimin 3 dakikamı alması ve yatıp uykuma kaldığım yerden devam edebilmem sebebiyle içinde bulunduğum şaşkınlıkla vakit öldürüp, bir yandan da ders programında sorun olan arkadaşlarıma yardım ederken birden herkesten yağmur nedeniyle eve hapsolma şikayetleri yükselmeye başladı. Malumunuz bu gece yatcaz kalkcaz sonra bir daha yatcaz kalkcaz(siz yatıcaksınız tabi ben o sırada otobüste oturuyor olacağım) ve ben İstanbul'a ulaşacağım. Her ne kadar hava durumu pazartesiden itibaren İstanbul'u güneşli gösterse de, Maslak ile aramızdaki sorunlu ilişki buna inanmamı engelliyor. Çünkü ben ne zaman Maslak'a gitsem yağmur yağar. Hele de şimdi tam felaket zamanı.. Zaten az vaktim var, bir de doğal afetlerle uğraşmasam iyi olur kanımca. Derdim yeterince başımdan aşkın zira.

Bugün düşündüm de, geçen sene haftada 18 dersim olmasına rağmen 2 günüm boştu. Bu senenin iğrenç programına göre her gün 3 saatlik dersler için okula gitmek zorundayım. Boş günüm yok. Yani haftada 15 saat dersim olmasına rağmen her gün kıtalar arası seyahat yapacağım! Şaka gibi!

Peki Tekstil Geliştirme ve Pazarlama gibi bir bölümle Gym dersinin nasıl bir alakası oluyor? Hakikaten tekstilcilerden daha çok merak içerisindeyim.

O değil de, Zeynep'in Amerikalı hocasının bile 650 yapabildiği, üst sınırı 677 puan olan toefl pbtde 92li bir çocuğun çat diye sınava girip pat diye 670 puan çıkarması. Kesin soruları filan çaldı bence. Ana dilim ingilizce olsa 670 yapamam yahu o ne öyle. Henüz şahsen tanışmıyoruz ama insan değilsin evladım. Bu arada, Zeynep'in sana selamı var.

3 yorum:

  1. helal olsun 92li çocuğa, ben de 92liym.
    92 foreva!

    YanıtlaSil
  2. 91 ve 92 tayfası 90lıları alt etmiş sayılır zaten her konuda.
    resmen hormonlular djshsljkhk
    92li ne kadar tanıdığım varsa benden uzun mesela,evren bizimle dalga geçiyor.

    YanıtlaSil
  3. Siz asıl 95lileri görün.
    Gümbür gümbür geliyorlar..

    Bu arada, "evren"e laf yok. hem aslında özünde o da iyi biri.

    YanıtlaSil